ASHVIN
GHISYAWAN


OVER MIJZELF

BRUIDSFOTOGRAAF

AANWEZIG OM ONZICHTBAAR
ALLES VAST TE LEGGEN

Echte momenten en emoties. Dat is waar ik, Ashvin van MADE BY ASH, bekend om sta.

Niks is te gek voor deze positieve energieke bruidsfotograaf uit Utrecht.
Van documentair tot spontane portretten, maar vooral ook echte liefde. Dat is ook terug te zien in de meer dan 200 bruidsfotografie blogs uit allerlei culturen die jullie op mijn website kunnen zien.

Elk bruiloft, (Nederlandse, Hindoestaanse, andere multiculturele en gemixte bruiloften), zal ik samen met mijn team op een onopvallende werkwijze, zo mooi mogelijk vastleggen. Mijn werkwijze als bruidsfotograaf is ongeveer 80% journalistiek spontaan en 20% aangestuurd.

Inmiddels is Ashvin Ghisyawan van MADE BY ASH en TOTAALFOTOGRAFIE, de multiculturele bruidsfotograaf van Nederland, 2x uitgeroepen tot de TOP 10 beste bruidsfotografen van Nederland (Masters) en in de TOP 20 beste van fotografen van de Wereld (ISPWP). Nieuwsgierig geworden? Scroll dan verder, bekijk onze uitgebreide blog of portfolio of neem contact op met ons.


Contact me

Canon Influencer

Influencer en
HIGH END
camera's

Alle foto’s worden gemaakt met de nieuwste Canon camera's en de bijbehorende professionele lenzen. Op dit moment werken wij met de professionele systeemcamera, de Canon EOS R5. Er is voor deze full-frame camera gekozen voor de kwaliteit en handbaarheid. Daarnaast is deze camera ook geluidloos en kunnen wij discreet fotograferen. De Canon EOS R5 in combinatie met de professionele RF L-serie lenzen is zeer krachtig en in te zetten onder alle weersomstandigheden, van felle zon tot onverhoopt een regenachtige dag.

Hier een kleine greep uit ons materiaal: Canon EOS R5en lenzen RF 50mm f/1.2L, RF 28-70 f/2L, RF 70-200 2.8L, EF 35mm 1.4L II, EF 16-35 2.8L III, EF 85mm 1.4L IS, EF 100mm 2.8L IS Macro, EF 300mm f/4L. Ashvin is zelf Canon Influencer en alle apparatuur word regelmatig gecontrolleerd en afgesteld door Canon Nederland zodat de bruidsfoto's altijd maximaal scherp zijn